hits

Sukkerstopp uke 1

Nå har det gått en uke siden jeg skrev at jeg skulle ha godte/sukkerstopp. Og jeg har klart å holde meg en hel uke!
På lørdag kjente jeg de første bivirkningene av at jeg hadde gått såkalt "cold turkey". Guttungen og jeg skulle en tur på Prana og spise lunsj, og jeg kjente at når vi kjørte bort dit, sank blodsukkeret mitt og jeg ble svimmel og uvel. Det hjalp når vi fikk i oss mat da. Og guriland for et deilig måltid! Vi spiste gulrot- og søtpotetsuppe servert med tørka sopp, brødskiver, litt salat og druer. Omanomnom..! Tørka champignon er digg altså! SÅ masse umami, og sammen med suppa ble det ganske så himmelsk! :)

På kvelden når det var på tide med godis, poppa jeg popkorn til oss. Morten satt og gomla godteri da. Men det frista meg ikke i det hele tatt. Jeg syntes bare han var teit som ikke kunne droppe det akkurat første lørdagen jeg ikke skulle ha godis.. :P Men det gikk jo bra da!

Den uvelheten jeg kjente på når vi var på Prana, har jeg i grunnen kjent på store deler av uka. Hvis det har gått litt for lenge mellom måltidene, har jeg blitt uvel, fått vondt i magen og jeg har måttet spise ganske raskt. Jeg jobber fremdeles med å finne en balanse slik at jeg unngår å bli så uvel. Jeg har og vært en del trøtt, men jeg har virkelig slitt med å sovne på kvelden, så det er tydeligvis en del prosesser i gang i kroppen min. Jeg bruker gjerne halvannen time+ før jeg sovner, og det er litt slitsomt når man skal opp tidlig pga avtaler. Men jeg har nå kommet meg gjennom uka med stil! Det er nok rett og slett abstinenser jeg kjenner på. At kroppen lurer på hva som skjer og hvor søtsakene er når den trenger en liten pick-me-up. Hehe.. Det går seg til etterhvert! :)

Har kjent på litt søtsakertrang da. Det er ikke så rart når Morten skulle være snill på tirsdag og kjøpte is til seg selv og tok med en til meg og.... Den skal få lov til å ligge fint i fryseren, heeeeelt til Sankthans. Men det har virkelig gjort ting mer utfordrende for meg. For den isen er såååå god! Har tenkt så mange ganger, at eeeen liten teskje ikke gjør noe. Men jeg kan ikke. Punkt 1, så bryter jeg løftet mitt. Punkt 2, en liten teskje blir fort til mange små teskjeer :P
Jeg er veldig glad for at Hennig-Olsen har begynt å lage vegansk is som ikke er sorbet da♥ Det gjør at jeg har noe å glede meg til når Sankthans kommer og jeg kan nyte isen :)

En ting som gjør at det er lettere å ikke falle for fristelsen ved å kjøpe en liten sjokolade eller lignende, er at jeg har gått ned 0,5kg på disse dagene. Det gir en god motivasjon :)

I dag har jeg kjøpt inn litt stæsj til helga. Kjøpte en del frukt, jeg skal lage pizza i kveld(må huske å sette pizzadeigen når jeg har skrevet ferdig innlegget), og jeg skal lage litt forskjellige pålegg. Utnytter at jeg har huset for meg selv til å prøve ut nye ting. Denne helgen kommer til å flyyy avgårde med påleggstesting, vårrengjøring(fra gulv til tak), maling, og alt annet jeg har planlagt å få gjort! Shit pommefritt! Men det blir en bra helg♥ Håper jeg får sove godt på nettene sånn at jeg er uthvilt til guttungen kommer hjem på mandag♥

Håper du får en kjempefin helg!
Carpe Vita♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar