hits

Skriver man det svart på hvitt, må man holde det..!

I dag hadde jeg en sinnsykt god treningsøkt med super-PT'en min Astrid♥ Altså, jeg tror jeg kommer til å ha problemer med å gå i morra! Hahaha.. Jeg kjenner det allerede, for jeg hadde en god økt selv i går. Vi starter alltid med oppvarming enten på mølla eller på romaskinen, og så har vi en helkropps-styrkerunde før vi avslutter med en god økt på mølla eller romaskinen. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg trodde at jeg måtte gi meg i dag, men kroppen klarte alt Astrid sa jeg skulle gjøre. ♥Kroppen altså♥ Det er skikkelig motiverende å ha en PT, og når man klikker så godt som Astrid og jeg gjør, så er det enda mer moro! Hun gjør t.o.m. push-ups gøy, og det har jeg hatet(og unngått) siden barneskolen. Hahaha..
Mens vi trente fikk vi og en god prat om kosthold. Jeg spiser relativt sunt, men i disse produktlanseringstider har det kanskje blitt liiiiiitt mye Oumph ferdigpizza og iskrem fra Hennig-Olsen og Ben&Jerry's. Sååå mye godt, og sååå ikke bra for vektnedgangen.. Hahaha.. Jeg har ikke hatt noe fremgang den siste måneden, så jeg sa at jeg skulle kutte ned på sukkerinntaket og ferdigmaten. Og så bestemte jeg meg for at jeg skal gjøre noe jeg ikke har gjort på mange år. Jeg skal ha....

 

 

 

 

 

 

 

SUKKERSTOPP og GODTESTOPP!!

 

 

 

 

Mens jeg skriver dette, stryker sønnen min meg på armen og sier: "Stakkars deg!". Han er og litt redd for at han ikke skal få noen søtsaker, men han skal få lørdagsgodt som vanlig :) Men jeg har godt av å kutte ut sukker. Jeg føler meg ganske avhengig, og det er jo ikke bra. Så nå er det full skjerpings. Så nå blir det mer mat fra bunnen hele uka, og kun grønnsaker og popkorn(hjemmepoppa i gryte) på lørdagene. Det blir utfordrende, men også veldig gøy :) Tenker at jeg skal bli flinkere til å lage store porsjoner sånn at jeg kan fryse ned til dager hvor jeg ikke orker å stå på kjøkkenet. Det er nok lurt :)

Wish me luck! Neida, dette skal gå bra! Skal ha godtestopp til Sankthans, men jeg kan spise en av de digge, veganske kroneisene på 17.mai :) Det er jo et must! Går det så bra som jeg håper, så kan det godt hende at jeg bare fortsetter. Men unntak av et lite kakestykke i bursdager og sånt da.

Carpe Vita folkens!♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar