hits

Følgefredag :D

På Twitter er det jo vanlig med #ff, altså følgefredag hvor man anbefaler andre twitrere. Jeg er ikke så aktiv på twitter lenger(eller i det hele tatt). Men jeg liker den filosofien med å anbefale andre. Så jeg skal ta det over til bloggen og skal nå anbefale andre blogger og snapkontoer på fredager :)

Dagens anbefaling er en snapkonto jeg har mye glede av. Det er konto som ble startet med en brennende ønske om å gjøre en forskjell, lage et mer åpent samfunn og å hjelpe de som trenger støtte eller har spørsmål. Den ble startet av Stine Harbø som samlet seks andre snappere som fikk hver sin dag. Etterhvert har noen av snapperne blitt byttet ut og flere har kommet til. Dette er virkelig en kvalitetssnap med mye humor og hverdag. Det er en allsidig konto med snappere for en hver smak. De har og en egen nettside(med nettbutikk), facebookside, og instagramkonto.  

Hvilken konto snakker jeg om? Jo HVERDAGSSKEIV!♥ Alle kan følge den, og jeg har lært masse. Snapperne er homofile, lesbiske, bifile, transpersoner, og mennesker som jobber i FRI. Det er en fantastisk konto som jeg anbefaler alle å følge :)

Følg og Carpe Vita♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar