Har hatt tidenes flaueste telefonsamtale... :p

EPSON MFP image
Hva er det med gynekologen som er så flaut? Jeg begynner å bli ganske vant til disse undersøkelsene, men jeg har aldri vært der når jeg har mensen. Og mensen er kult nok det. Menskoppen gjør at dagene går lettere, og jeg har mindre smerter. Men når jeg fikk mensen sist, regnte jeg meg frem til at neste mens vil komme når jeg skal til gynekologen. Og det å blø mens jeg har beina i bøylene, er ikke noe jeg har så veldig lyst til. Så jeg ringte til sykehuset for å forhøre meg om hvordan det funket, om jeg faktisk kunne møte opp til timen. Hun jeg pratet med sjekket hva jeg skulle, og det var ikke noe problem. Og så begynte skravla mi. Fy flate så flaut! Ordene bare ramlet ut om at det var jo litt rart å skulle bli undersøkt når jeg har mensen. Men det gikk nok greit siden jeg ikke er en av dem som blør mest. Men ser de noe inni der med alt blodet mon tro? Det er jo ultralyd, så det gikk visst greit. Det er verst for pasienten, gynekologen har jo sett det meste. Joda, men det var jo litt rart lell. Å ligge der å blø med den greia inni der. Når jeg la på, var jeg sprutrød. Ikke bare fordi jeg syns det blir veldig spesielt å skulle sprike for gynekologen når jeg har mensen, men og fordi at alt filter og fornuft forsvant når jeg pratet med hun på telefonen. Haaaallo lissom?! Nei, neste gang jeg skal ta en sånn telefon, skal jeg spørre om det jeg må spørre om, takke for svar og legge på.
EPSON MFP image


Jaja.. Kom meg gjennom den samtalen og. Nå er det bare å vente på at dagen skal komme så jeg blir ferdig med det. Har forresten VeganSnappen da, men har ordnet meg sånn at jeg deler dagen med den eminente Caroline fra Carolines Verden. Så følgerne skal slippe å bli med meg til gynekologen :) Ikke bare er jeg spent pga mensen, men han er litt kjekk og. Så tenker at det er best å holde det sprutrøde ansiktet mitt borte fra snap frem til etter undersøkelsen :)

Håper du har en fin kveld!

Carpe vita♥

Ps: Karoline fra Mammabanden filmet sin egen undersøkelse når hun skulle ta celleprøve, og det var ganske artig. Se videoen HER. Er ikke bilde av selve undersøkelsen altså. Men det er en informativ og artig video. Digger gynekologen hennes! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits